Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Ja, commissie- en raadsvergaderingen zijn in beginsel openbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om de commissie- en raadsvergaderingen via een stream te volgen. Dit kan live of achteraf. Ga hiervoor naar de betreffende vergadering in het tabblad 'vergaderingen'.

Kijk voor de actuele vergaderdata in het tabblad 'vergaderingen'.

Ga hiervoor naar de betreffende vergadering in het tabblad 'vergaderingen'.

U kunt raadsleden benaderen via de contactgegevens van het betreffende raadslid in het tabblad 'wie is wie'. Wilt u in contact komen met de gehele raad of wenst u advies over hoe u in contact kunt komen met de raad, neem dan contact op met de griffie. Informatie over de contactgegevens en bereikbaarheid van de griffie vindt u in het tabblad 'contact'.

U kunt inspreken over onderwerpen die op de agenda van de vergadering staan, met uitzondering van:
a. het vragenuur, de mededelingen, de toezeggingenlijst en afdoeningslijst moties, de besluitenlijst en de lijst met ingekomen stukken; en
b. benoemingen, voordrachten of aanbevelingen van personen.


Zowel in een raadsvergadering als in een commissievergadering mag u maximaal 5 minuten spreken. 
Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheid? Neem dan uiterlijk 24 uur voor de start van de vergadering contact op met de griffie.
Bij de commissie- en raadsvergadering, staat bij het agendapunt 'Spreekrecht' tevens informatie over het aanvragen van het spreekrecht.


 Informatie over de contactgegevens en bereikbaarheid van de griffie vindt u in het tabblad 'contact'.

Documenten van raadsvergaderingen van de voormalige gemeenten Meijel, Kessel, Helden en Maasbree zijn fysiek gearchiveerd. Neem bij vragen of een behoefte om inzage contact op met de griffie. De contactgegevens van de griffie vindt u in het tabblad 'contact'.

Neem contact op met de griffie voor het terugluisteren van oude geluidsfragmenten. De contactgegevens van de griffie vindt u in het tabblad 'contact'.

Mogelijk werkt u met een verouderde browser (MS Explorer). Wij raden het gebruik van MS Edge of Google Chrome aan. Mocht het nog steeds niet lukken om documenten te openen, neem dan contact op met de griffie. Informatie over de contactgegevens en bereikbaarheid van de griffie vindt u in het tabblad 'contact'.

Voor vragen, stuur een e-mail naar info@peelenmaas.nl.
Onze persrelaties kunnen via e-mail contact opnemen met pers@peelenmaas.nl.